Creativitatea spontana. Meditatii pentru manifestarea calitatilor tale pozitive PDF

  Coperta Carte Creativitatea spontana. Meditatii pentru manifestarea calitatilor tale pozitive

  Iti doresti sa citesti cartea Creativitatea spontana. Meditatii pentru manifestarea calitatilor tale pozitive scrisa de Tenzin Wangyal Rinpoche si publicata de editura For You? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Creativitatea spontana. Meditatii pentru manifestarea calitatilor tale pozitive chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Creativitatea spontana. Meditatii pentru manifestarea calitatilor tale pozitive

  Cand auzi sau citesti cuvantul „creativitate” , ce iti vine in minte? Pentru multi dintre noi, creativitatea este teritoriul unei persoane dotate cu un talent unic, pe care il pune in slujba unei arte. Din aceasta perspectiva, creativitatea este un demers solitar: lupta individului de a-si exprima viziunea personala asupra lumii. Dar daca am privi creativitatea printr-o lentila mai larga, ca fiind o forta dinamica ce ne anima si ne conecteaza cu fiecare fiinta de pe planeta? Din aceasta perspectiva, creativitatea nu mai este doar o scanteie care aprinde focul inspiratiei, ci si o modalitate de a trai spontan din spatiul sacru aflat in interiorul nostru, din sursa potentialului nostru infinit si a calitatilor precum dragostea, compasiunea si bucuria. Exprimarea – pe orice voce si in orice forma – care decurge din acest nucleu are puterea de a ne vindeca si de a spori binele in lume, caci inima creativitatii consta in a-i servi pe ceilalti si lumea in ansamblu. Tenzin Wangyal Rinpoche , cunoscut maestru de meditatie, initiat in intelepciunea atemporala a traditiei tibetane budiste, ne indruma in cartea de fata spre dezvoltarea capacitatii de a ne trai pe deplin viata si de a ne clarifica ce ne impiedica sa ne exprimam talentele creative in vederea binelui general….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Creativitatea spontana. Meditatii pentru manifestarea calitatilor tale pozitive este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.