Creati pentru conexiune. Ghidul Tine-ma strans in brate pentru cupluri crestine – Carte PDF

  Coperta Carte Creati pentru conexiune. Ghidul Tine-ma strans in brate pentru cupluri crestine - Carte

  Iti doresti sa citesti cartea Creati pentru conexiune. Ghidul Tine-ma strans in brate pentru cupluri crestine – Carte scrisa de Sue Johnson, Kenneth Sanderfer si publicata de editura ACT si Politon? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Creati pentru conexiune. Ghidul Tine-ma strans in brate pentru cupluri crestine – Carte chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Creati pentru conexiune. Ghidul Tine-ma strans in brate pentru cupluri crestine – Carte

  Creati pentru conexiune. Ghidul „Tine-ma strans in brate” pentru cupluri crestine / Created for Connection : The „Hold Me Tight” Guide for Christian Couples de Dr. Sue Johnson si Kenny Sanderfer este o editie revizuita pentru cuplurile crestine a cartii originale scrise de Dr. Sue Johnson, „Tine-ma strans in brate”. Aceasta varianta a cartii prezinta informatia din volumul original, adaptata pentru cuplurile crestine, asigurandu-le astfel ca sfaturile autoarei sunt in totala concordata cu credinta lor si cu Scriptura care ii indruma in cautarea intelepciunii divine. Aceasta carte s-a nascut si din convingerea celor doi autori ca, e greu de gasit o institutie mai dedicata reconcilierii si refacerii relatiilor de iubire decat biserica. Iar numarul cuplurilor crestine care intampina probleme in relatii in acest moment pare a fi mai mare ca niciodata. Dr. Sue Johnson este profesor emerit de psihologie clinica la Universitatea din Ottawa si profesor cercetator distins cu numeroase premii la Universitatea Alliant din San Diego, California, fiind totodata director al Institutului pentru Cuplu si Familie din Ottawa (Canada) si al Centrului International pentru Excelenta in Terapia Centrata pe Emotii. Timp de 30 de ani s-a dedicat dezvoltarii Terapiei de Cuplu si Familiala Centrata pe Emotii (EFT), o terapie cu rezultate uimitoare demonstrate in practica….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Creati pentru conexiune. Ghidul Tine-ma strans in brate pentru cupluri crestine – Carte este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.