Crampeie din timp PDF

  Crampeie din timp - Antal Mahler

  Iti doresti sa citesti cartea Crampeie din timp scrisa de Antal Mahler? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Crampeie din timp chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3
  Vezi Cartea – Sursa 4
  In plus, daca vrei sa citesti cartea Crampeie din timp PDF chiar acum sau daca vrei sa o downloadezi, ti-am pregatit cateva capitole numai bune de rasfoit. Citeste-le si vezi daca aceasta carte ti se potriveste!

  Descrierera cartii Crampeie din timp

  Amintirile sunt doar infime crampeie din timp, cioburi ale unui mozaic voi, numit viata.

  O carte care m-a cucerit de la primele randuri! … Intr-un ton duios, naratiunea ne permite o intoarcere in timp, un timp in care valorile atingeau alte cote, pe o alta scala, cand fiind mai simplu era mai curat, mai cursiv si mai flexibil… Se vorbeste despre traditiile romanesti, colindatul si buneii (Cioca-Boca), despre cutreieratul prin padure primavara dupa viorele si ceapa-ciorii, despre culesul ierbii pentru gaini, despre cainele, vesnicul si loialul prieten al copilului de la sat (Rih si Albus), despre formule „magice” de limbaj al satului… Amintiri din copilarie despre noi, nascuti si crescuti in „epoca de aur”, „decreteii” veniti pe lume cu voie sau mai fara voie, dar crescuti cu dragoste pe vremea cand timpul ne era prieten, pe vremea cand valorile erau la fel de simple ca si cuvintele care le definesc.. – lonela Mihaela Bucelan

   

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Crampeie din timp este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.