Crame din Romania PDF

Coperta Carte Crame din Romania

Iti doresti sa citesti cartea Crame din Romania publicata de editura Igloo? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Crame din Romania de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Crame din Romania

Romania se bucura de o indelunga traditie a vinaritului, calitatea terroir-ului contribuind semnificativ la dezvoltarea acestei industrii care a cunoscut in ultima perioada o evolutie impresionanta. Alaturi de nume consacrate, competitive pe piata internationala, tot mai multi producatori de vin au inceput sa investeasca in amenajarea unor spatii de productie si de prezentare, care, prin pozitionarea geografica, peisajele inconjuratoare si tehnologie devin adevarate destinatii turistice. Noul album editat de igloomedia in colectia igloobest, Crame din Romania, grupeaza o selectie de 14 crame reprezentative de pe teritoriul tarii noastre, diferite ca stil si istorie, dar unite de interesul pentru calitate si inovatie. Sunt locuri in care proprietarii si-au propus sa creeze o anumita atmosfera, sa spuna o poveste, oferind astfel experiente inedite iubitorilor de vin si calatorii. Cele 14 crame care ne invita la o degustare si isi dezvaluie povestea in album sunt: Rasova, Jidvei, Avincis, Domeniul Prince Stirbey, Corcova Roy & Damboviceanu, Halewood: Conacul Urlateanu, Lacert A, Rotenberg, Domeniul Coroanei Segarcea, Liliac, Bauer, Halewood: Pivnitele Rhein & CIE Azuga 1892, Recas si Clos des Colombes….

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.