Craciunozaurul si vrajitoarea Iarna. O noua poveste magica cu cel mai grozav dinozaur PDF

  Coperta Carte Craciunozaurul si vrajitoarea Iarna. O noua poveste magica cu cel mai grozav dinozaur

  Iti doresti sa citesti cartea Craciunozaurul si vrajitoarea Iarna. O noua poveste magica cu cel mai grozav dinozaur scrisa de Tom Fletcher si publicata de editura Arthur? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Craciunozaurul si vrajitoarea Iarna. O noua poveste magica cu cel mai grozav dinozaur chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Craciunozaurul si vrajitoarea Iarna. O noua poveste magica cu cel mai grozav dinozaur

  „Este cel mai bine pastrat dintre secretele Craciunului, a soptit Mosul, ceea ce e surprinzator, pentru ca este atat de puternica, incat Craciunul insusi n-ar exista fara ea. E mai batrana decat timpul, si totusi la fel de tanara ca ziua de maine. Este cunoscuta numai sub numele VRAJITOAREA IARNA.” Magia este pe cale sa puna din nou stapanire pe viata lui William Trundle. Hai sa ne intoarcem la Polul Nord, unde ne asteapta: Craciunozaurul – cel mai grozav dinozaur, care trage mandru sania pentru… Mos Craciun – omul care strabate lumea in lung si-n lat ducand cadouri in Ajunul Craciunului, multumita unei vrajitoare… Vrajitoarea Iarna – glaciala, misterioasa, magica, ea are puterea de a ingheta pana si timpul. Iar cand Wi afla ca soarta Craciunului atarna de-un fir de par, el si Craciunozaurul trebuie sa isi riste vietile ca sa-l salveze… „ O carte extraordinar de buna… o aventura captivanta si o celebrare nuantata a prieteniei si dragostei pentru familie .” The Guardian Tom Fletcher (n. 17 iulie 1985, la Harrow, Marea Britanie) este cantaret, chitarist, autor de versuri pentru piese muzicale, scriitor si vlogger pe YouTube. Este membru fondator al trupei pop rock McFly. In 2012 Fletcher a publicat prima carte, scrisa in colaborare cu Dougie Poynter – The Dinosaur that Pooped Christmas (Dinozaurul care a balegat Craciunul) –, titlu care a avut cel mai mare succes printre autorii debutanti de literatura pentru copii din acel an. Cartile lui au fost pana acum traduse in nouasprezece limbi. Nu a vazut niciodata de-adevaratelea un scart, dar e mereu cu ochii in patru. In 2017, a aparut cartea Scartii, o aventuroasa calatorie in universul ascuns sub patul copiilor din intreaga lume. Shane Devries (n. la Adelaide, Australia) este artist digital si ilustrator. Lucrarile sale sunt expuse in mod regulat si sunt inspirate mai ales din calatoriile in Africa, Asia si Europa….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Craciunozaurul si vrajitoarea Iarna. O noua poveste magica cu cel mai grozav dinozaur este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.