Craciunozaurul si lista obraznicilor PDF

  Coperta Carte Craciunozaurul si lista obraznicilor

  Iti doresti sa citesti cartea Craciunozaurul si lista obraznicilor scrisa de Tom Fletcher si publicata de editura Arthur? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Craciunozaurul si lista obraznicilor chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Craciunozaurul si lista obraznicilor

  Stii de Lista Obraznicilor, da? Ei, uite cine e pe lista anul asta: RONNIE NUTBOG (care, imi pare rau s-o spun, se ia mereu de alti copii). ELLA NOYING (care nici in ruptul capului nu se atinge de legume, mai ales de varza de Bruxelles). MARVIN JOHNSON (care inainte era cel mai bun frate mai mare din lume) si… WILLIAM TRUNDLE (baiatul care a salvat Craciunul… de doua ori! PE TOATE PAIETELE CU SCLIPICI!!!). DAR NU TE SPERIA! Craciunozaurul s-a intors si are o misiune megamagnifica: sa-i ajute pe copiii de pe Lista Obraznicilor sa descopere adevaratul spirit al Craciunului si sa transforme greselile in fapte bune, carbunii in acadele… si obraznicia in cumintenie!…

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Craciunozaurul si lista obraznicilor este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.