Crabul Colin si prietenii sai PDF

Coperta Carte Crabul Colin si prietenii sai

Iti doresti sa citesti cartea Crabul Colin si prietenii sai publicata de editura Nomina? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Crabul Colin si prietenii sai de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Crabul Colin si prietenii sai

„”Crabul Colin, cel mai iscusit constructor de pe malul estic al raului, nu ezita sa-si ajute prietenii. Acum, Colin este ocupat cu noul sau proiect – un pavilion de gradina langa casa. Dupa o saptamana de munca grea, pavilionul visat nu este inca terminat. Colin, epuizat, se ascunde sub patura si refuza sa mai vada pe cineva. Prietenii lui sunt nedumeriti si convoaca o intalnire de urgenta. O poveste care ne vorbeste despre munca in echipa, despre prietenie si despre grija fata de cei de langa noi.”” – Bianca Mereuta, Ce le citim copiilor…

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.