Corbul si trandafirul PDF

  Coperta Carte Corbul si trandafirul

  Iti doresti sa citesti cartea Corbul si trandafirul scrisa de Virginia Henley si publicata de editura Miron? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Corbul si trandafirul chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Corbul si trandafirul

  Frumusetea ei a fost scinteia…  Roseanna Castlemaine, copil din flori al regelui Edward IV, era fagaduita de mica sa fie sotia celui mai apreciat razboinic de la curte. Era frumoasa si hotarita sa faca tot ce voia, asa ca si-a jurat sa nu-l iubeasca pe acest barbat brunet, puternic si dominator. Dar in dormitor, unde el a fortat-o sa-si onoreze juramintele matrimoniale, ea a invatat sa tinjeasca dupa atingerile coplesitoare ale intunecatului CORB…  Pasiunea lui a fost focul…  Umerii lordului Roger Montford apareu uriasi sub armura care-l facea invulnerabil la toate, mai putin la inocenta Roseannei. Obsedat fiind de imblinzirea superbei fete, care-i aprindea simturile, s-a indragostit de ea. Stia ca oameni fara scrupule complotau pentru detronarea regelui pe care el il servea, iar in inima acestor intrigi se afla ea, cea care avea sa-i aduca moartea sau salvarea… TRANDAFIRUL. …

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Corbul si trandafirul este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.