Copilul nostru este supradotat PDF

Coperta Carte Copilul nostru este supradotat

Iti doresti sa citesti cartea Copilul nostru este supradotat publicata de editura Polirom? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Copilul nostru este supradotat chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Copilul nostru este supradotat

Ce este supradotarea? Cum ne dam seama ca un copil este supradotat? Cum pot fi evitate problemele educative si cele scolare si la ce riscuri sint expusi copiii supradotati din cauza neidentificarii la timp a abilitatilor lor? Volumul clarifica aceste chestiuni si ii invata pe parinti cum sa se comporte cu copiii care dovedesc aptitudini remarcabile de la cele mai mici virste, oferindu-le sfaturi cu privire la identificarea si cultivarea unor astfel de talente si la educatia generala in familie a copilului supradotat. „Aceasta carte usor de citit si de inteles are puterea de a lamuri multe confuzii si de a convinge ca a educa un copil cu potential aptitudinal inalt este o mare responsabilitate, ca necesita o informare specializata, vointa, rabdare si perseverenta din partea educatorului, fie el parinte/bunic/apartinator sau profesor.” (Carmen Mihaela Cretu)…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.