Copilul E PDF

Coperta Carte Copilul E

Iti doresti sa citesti cartea Copilul E publicata de editura Epica? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Copilul E chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Copilul E

Despre copiii singuri din taberele de refugiati si pierderea identitatii. Toate intamplarile descrise in aceasta carte sunt reale si li s-au intamplat unor copii reali, in tabere de refugiati reale din toata lumea, recent. Pentru a transmite mesajul povestii, numele copiilor au fost schimbate in litere. Experientele copiilor in aceste tabere au fost documentate cu filme, fotografii si marturii orale pe nenumarate canale media, precum si pe website-uri….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.