Copii straluciti, elevi fascinanti. Editie revizuita PDF

Coperta Carte Copii straluciti, elevi fascinanti. Editie revizuita

Iti doresti sa citesti cartea Copii straluciti, elevi fascinanti. Editie revizuita publicata de editura For you? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Copii straluciti, elevi fascinanti. Editie revizuita chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Copii straluciti, elevi fascinanti. Editie revizuita

Copiii buni se pregatesc pentru succes, copiii straluciti se pregatesc sa infrunte esecuri si frustrari. Elevii buni se pregatesc pentru a primi o diploma, elevii fascinanti se pregatesc pentru viata. Copii straluciti, elevi fascinanti, un alt bestseller semnat de reputatul dr. Augusto Cury, este o reflectie profunda si incantatoare despre puterea inteligentei si a gandirii critice. Povestea lui Romanov, un profesor original, inovator si inteligent, demonstreaza ca toti avem capacitatea de a creste copii straluciti si elevi fascinanti. Revolutionarul profesor Romanov reuseste sa aduca in sala de clasa si in viata elevilor sai soarele creativitatii si lumina gandirii critice. Cu stilul sau accesibil si presarat cu idei pline de sens si usor de aplicat, dr. Curyprezinta bazele unei noi educatii, ce are ca obiectiv dezvoltarea celor mai inalte caracteristici ale fiecaruia: constiinta critica, responsabilitatea, capacitatea de decizie, toleranta si, mai ales, capacitatea de a visa si de a avea incredere in sine….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.