Copacul dorintelor PDF

Coperta Carte Copacul dorintelor

Iti doresti sa citesti cartea Copacul dorintelor publicata de editura Arthur? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Copacul dorintelor de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Copacul dorintelor

Prietenii ii spun Rosu. Lumea din cartier il numeste „”copacul dorintelor””. Exista un motiv in spatele acestui nume. Totul a inceput demult, pe vremea cand Rosu nu era decat o samanta minuscula cu aspiratii mari. Vin la el oameni din tot orasul si il impodobesc cu bucati de hartie, etichete cu siret, fasii de panza si fire de lana. Fiecare dintre aceste ofrande reprezinta un vis, o dorinta, o nazuinta. Agatate, aruncate la intamplare sau legate cu fundita, toate sunt sperante pentru ceva mai bun.””Scrisa incantator, povestea isi va lasa amprenta pe cititorii de orice varsta.””- The New York Times Book Review…

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.