Convorbiri cu Masaryk PDF

Coperta Carte Convorbiri cu Masaryk

Iti doresti sa citesti cartea Convorbiri cu Masaryk publicata de editura Vremea? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Convorbiri cu Masaryk chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Convorbiri cu Masaryk

Rareori s-a intamplat in istoria literaturii sa existe o colaborare atat de fascinanta intre doua personalitati de frunte ale scenei mondiale: Tomas Garrigue Masaryk, filosoful presedinte al primului stat cehoslovac, si scriitorul Karel Capek, cel mai important exponent al vietii literare de la vremea respectiva. Iar lucrarea pe care au elaborat-o impreuna poarta pecetea celor doua personalitati ? sinceritatea totala a presedintelui si subtilitatea magica a discursului scriitorului. Rezultatul a fost o lucrare biografica unica, atat prin forma, cat si prin continut….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.