Control imperfect. Lupta noastra continua cu puterea si renuntarea PDF

Coperta Carte Control imperfect. Lupta noastra continua cu puterea si renuntarea

Iti doresti sa citesti cartea Control imperfect. Lupta noastra continua cu puterea si renuntarea publicata de editura Trei? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Control imperfect. Lupta noastra continua cu puterea si renuntarea chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Control imperfect. Lupta noastra continua cu puterea si renuntarea

De cand ne nastem pana cand murim, ne straduim ca totul sa fie dupa dorinta noastra, cu alte cuvinte luptam pentru control. Plina de compasiune, patrunzatoare intuitie psihologica si umor fin, autoarea ne invata sa testam posibilitatile si limitele controlului nostru si demonstreaza ca uneori este mai bine sa lasam lucrurile in voia lor. Arta de a trai consta si in gasirea echilibrului optim intre putere si renuntare.«Spre deosebire de mentori spirituali la moda care cauta sa ne arate calea catre un adevar greu de imaginat…, Viorst este incantata sa mearga alaturi de noi si sa ne arate pericolele care ne pandesc…» Boston Herald Judith Viorst este un autor prolific de beletristica si carti de psihologie, printre care bestsellerul Necessary Losses si Grown-Up Marriage. Cuprins: Introducere 1. Cat de liberi putem fi? 2. Gustul controlului 3. Intrand in posesia identitatii noastre4. Puterea sexului5. Cine controleaza cuplul? 6. Parinti pe veci 7. A conduce si a fi condus8. Victime si supravietuitori9. Forme ale capitularii 10. Controlul asupra mortii noastre Cuvinte de final…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.