Contre jour PDF

Coperta Carte Contre jour

Iti doresti sa citesti cartea Contre jour publicata de editura Curtea Veche? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Contre jour chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Contre jour

Un barbat iubeste o femeie… sau poate doua? In romanul lui Paul Tanicui, evenimentele se succed cu repeziciune, iar dragostea si moartea sunt doua fatete ale aceleiasi realitati. O realitate ce sta permanent sub semnul iluziei, augmentata si distorsionata de imaginile generate de mintea personajului-narator, a carui ambiguitate identitara persista de la prima la ultima pagina. E o proza muzicala, permeata de poezie, care surprinde intensitatea vietii traite pe marginea prapastiei, destramarea iubirii si devastatoarele consecinte pe care pierderea femeii iubite le are asupra destinului personajului principal. Contre-jour e un roman din lumina caruia, odata intrat, cititorului ii va fi foarte greu sa se desprinda. Carmen Musat Contre-jour e povestea de dragoste a unui cuplu aflat in deriva emotionala. E chinuitoarea lor incercare de a-si mai da sanse unul altuia, cand resursele lor afective sunt atat de diferite, atat de evident aflate in opozitie. In alta perspectiva, e o radiografie a aparentelor in care ne asezam cu totii, acelea care ne fac sa credem ca suntem mai mult decat suntem, acelea care ne dau dreptul de a judeca fara o analiza lucida, de a indexa ceea ce nu seamana cu noi, convinsi ca intelegerea noastra e mai presus de orice. Doi soti, hotarati sa traiasca pe principiul viata toata-i o vacanta, pleaca impreuna la Paris, unde intalnesc personaje excentrice (un cuplu care colinda lumea din sponsorizarile aduse de fotografiile ei nud facute in zone turistice, un poet de geniu paznic in cimitirul Montmartre), au experiente mistice in fata casei faimosului alchimist Nicolas Flamel, se bucura de frumusetea orasului si de misterul lui, intr-un cuvant, gusta cu pofta din tot ce le ofera aceasta calatorie. Viata nu e insa o vacanta, iar, dupa nasterea fetitei lor, lucrurile se complica pana in punctul critic in care decid sa se desparta pentru o vreme. A doua plecare la Paris e menita sa le salveze casnicia. Dar e aceasta premisa reimprospatarii relatiei lor? S-ar pu…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.