Contele negru. Glorie, revolutie, tradare. Povestea adevaratului Monte-Cristo PDF

  Coperta Carte Contele negru. Glorie, revolutie, tradare. Povestea adevaratului Monte-Cristo

  Iti doresti sa citesti cartea Contele negru. Glorie, revolutie, tradare. Povestea adevaratului Monte-Cristo scrisa de Tom Reiss si publicata de editura Litera? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Contele negru. Glorie, revolutie, tradare. Povestea adevaratului Monte-Cristo chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Contele negru. Glorie, revolutie, tradare. Povestea adevaratului Monte-Cristo

  Generatii intregi de cititori au fost fascinate de personajele lui Alexandre Dumas, mai ales de eroul nedreptatit din Contele de Monte-Cristo si de spadasinii curajosi din Cei trei muschetari. Cu toate acestea, putini stiu ca aceste personaje memorabile au fost inspirate de tatal lui Dumas, generalul Alex Dumas, fiul unui conte francez si al unei sclave negre din Haiti. Tom Reiss il readuce la viata pe generalul Dumas cu ajutorul corespondentei nepublicate pana acum si al cercetarilor istorice meticuloase, furnizandu-ne contextul necesar pentru a intelege cat de exceptionala a fost viata sa de general mulatru, intr-un imperiu cladit pe munca sclavilor. Din momentul in care a reusit singur sa pastreze un pod in Alpi, impotriva a douazeci de inamici, si pana in anii in care a fost tinut prizonier intr-o fortareata, Alex Dumas s-a dovedit a fi un personaj captivant, pe care nici macar imaginatia debordanta a fiului sau nu l-ar fi putut inventa. „Reiss indeparteaza valul uitarii de pe imaginea lui Alex Dumas… Aceasta carte remarcabila este un adevarat monument dedicat memoriei lui.” – Washington Post…

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Contele negru. Glorie, revolutie, tradare. Povestea adevaratului Monte-Cristo este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.