Contele, fata si copilul PDF

  Coperta Carte Contele, fata si copilul

  Iti doresti sa citesti cartea Contele, fata si copilul scrisa de Vanessa Riley si publicata de editura Alma? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Contele, fata si copilul chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Contele, fata si copilul

  SERIA „FEMEI INDRAZNETE, BARBATI SEDUCATORI “. Faptul ca a supravietuit unui naufragiu in drum spre Londra, venind din Jamaica, a fost doar inceputul cosmarului Jeminei St. Maur. Suferind de amnezie, a fost despartita de toti cei care ar fi putut sa o cunoasca si inchisa in azilul de nebuni Bedlam. A fost eliberata doar pentru ca avocatul Daniel Thackery, Lord Ashbrook, a fost convins sa tradeze singurul lucru la care tinea: legea. Disperata sa isi descopere adevarata identitate, singura sansa a Jeminei este de a fura secrete periculoase cu ajutorul unui grup de femei indraznete, ceea ce inseamna sa fie mereu cu cativa pasi inaintea formidabilului Daniel, indiferent cat de puternic este atrasa de el… Casatorit doar prin procura, acum vaduv in urma naufragiului, Daniel este hotarat sa o protejeze pe micuta lui fiica vitrega, Hope, de reputatia scandaloasa a familiei sale. De aceea, el s-a dedicat nu doar legii, ci si ideii de a ramane cat mai corect, mai integru – si mai plictisitor – cu putinta. Dar, cu cat se apropie mai mult de misterioasa si seducatoarea Jemina, cu atat mai mult Daniel este tentat sa incalce insesi regulile carora le-a dedicat viata. Si, pe masura ce adversarii nemilosi se apropie, va trebui oare ca el si Jemina sa sacrifice singura lor sansa la fericire? Vanessa Riley scrie fictiune istorica plina de actiune, romantism si umor, cu personaje puternice care provin din culturi si medii sociale diferite….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Contele, fata si copilul este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.