Contabilitatea in comert si turism PDF

Coperta Carte Contabilitatea in comert si turism

Iti doresti sa citesti cartea Contabilitatea in comert si turism publicata de editura Universitara? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Contabilitatea in comert si turism de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Contabilitatea in comert si turism

Lucrarea de fata isi propune, si cititorii vor confirma, nasterea informatiilor contabile, sinteza acestora, controlul si modul concret de actiune in functie de utilitatea informatiilor furnizate; puterea deciziilor de a schimba viitorul economic al unitatii. Destinatarii informatiilor contabile fiind studentii in principal si orice doritor de cunostinte economice, autorii si-au propus o prezentare teoretica sustinuta de aplicatii practice rezolvate. In ideea continuarii instruirii prin autoverificare, se prezinta, la fiecare capitol un set de intrebari al caror raspuns presupune parcurgerea capitolului si mai multe aplicatii de rezolvat. In acest fel, se imbina teoria cu practica si se poate aprecia nivelul de cunostinte….

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.