Construiti propria drona. Un ghid practic… PDF

Coperta Carte Construiti propria drona. Un ghid practic...

Iti doresti sa citesti cartea Construiti propria drona. Un ghid practic… publicata de editura Mast? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Construiti propria drona. Un ghid practic… chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Construiti propria drona. Un ghid practic…

Acest manual practic, intens ilustrat, prezinta pe scurt originile si istoria dezvoltarii aparatelor de zbor fara echipaj uman si a dronelor, inainte de a explora diversele tipuri de drone disponibile astazi, precum si aplicatiile acestora. Va sta la dispozitie un ghid cuprinzator care va ajuta sa selectati cele mai bune componente si echipamente , raspunzand celor mai variate cerinte si bugete, si care va ofera sfaturi spre a decide cu privire la cea mai buna configuratie in functie de nevoile dumneavoastra. Sunt prezentate pas cu pas trei exemple de cum se construieste o drona – atat cu aripi fixe cat si cu aripi rotative – pentru a ilustra ceea ce se poate obtine utilizand componente autonome, disponibile din abundenta….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.