Constructii din hartie. Masini si alte vehicule PDF

Coperta Carte Constructii din hartie. Masini si alte vehicule

Iti doresti sa citesti cartea Constructii din hartie. Masini si alte vehicule publicata de editura Mast? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Constructii din hartie. Masini si alte vehicule chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Constructii din hartie. Masini si alte vehicule

Constructii din hartie pentru cei mici si cei mari. Cu explicatiile concise dar mai ales cu exemplificarile grafice de o aleasa calitate cartea ne initiaza, pornind de la simplu si ajungand la detaliu, in arta realizarii de figuri felurite obtinute prin indoirea si plierea hartiei. Elemente tridimensionale pentru asamblare fara a folosi lipici sau foarfeca. Odata patrunsi in lumea origami….vom fi tentati ca din orice bucata de hartie cu un aspect ceva mai deosebit decat cel comun sa incercam obtinerea celor mai fanteziste figuri….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.