Constienta – Editie Revizuita PDF

Coperta Carte Constienta - Editie Revizuita

Iti doresti sa citesti cartea Constienta – Editie Revizuita publicata de editura For you? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Constienta – Editie Revizuita de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Constienta – Editie Revizuita

Treziti-va!„Aceasta este o chemare intru trezire! E posibil sa nu-ti dai inca seama ca dormi. Cei mai multi dintre noi sunt somnambuli, in cea mai mare parte a timpului. „Constienta” ne deschide ochii. Este modul in care Anthony de Mello ne spune cu blandete, dar si cu multa fermitate, «E momentul sa va treziti».“(Charles Osgood, de la CBS Sunday Morning si The Osgood File) In inima mesajului spiritual al lui Anthony de Mello se afla constienta. Combinand spiritualitate crestina, parabole budiste, exercitii de respiratie hinduse si profunde observatii psihologice, cuvintele de speranta ale autorului se implinesc intr-o sinteza armonioasa in cartea „Constienta”.In eseuri scurte numai bune de citit in momente de tihna, acasa ori la serviciu, Anthony de Mello ne starneste si ne provoaca sa lasam deoparte aceasta lume iluzorie si desarta si sa redevenim constienti. Aceasta se intampla numai cand suntem pe deplin vii si atenti la potentialul si nevoile celorlalti, fie ca ne sunt rude, colegi sau straini.„Constienta” este o carte desavarsita despre Spirit si despre trezirea sa in fiecare aspect al vietii noastre….

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.