Consolarile filosofiei PDF

Coperta Carte Consolarile filosofiei

Iti doresti sa citesti cartea Consolarile filosofiei publicata de editura Vellant? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Consolarile filosofiei chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Consolarile filosofiei

In cuvintele lui Schopenhauer putem gasi alinare pentru o inima ranita. Seneca ne ofera cateva sfaturi pentru cand ramanem fara slujba. Iar Nietzsche are invataturi abile pentru orice dificultate, de la singuratate pana la boala. Consolarile filozofiei este o carte de o eruditie accesibila, in egala masura folositoare si placuta.””In ciuda vastelor diferente dintre numerosii ganditori descrisi drept filosofi de?a lungul timpului (de fapt, oameni atat de diferiti incat, daca ar fi fost convocati cu totii la o imensa petrecere cu cocktailuri, nu numai ca nu ar fi avut nimic sa?si spuna unul altuia, ci probabil ca s?ar fi si incaierat dupa cateva pahare), parea posibil sa delimitezi un mic grup de oameni, separati de secole, care impartaseau o difuza loialitate fata de viziunea filosofiei sugerate de etimologia greceasca a cuvantului (philo, iubire; sophia, intelepciune), un grup care avea in comun interesul de a enunta cateva lucruri practice si consolatoare despre cauzele celor mai mari suferinte omenesti. Catre acesti oameni aveam sa?mi intorc fata.””Alain de Botton Cine trebuie sa citeasca aceasta carte?-Cei interesati de filosofie si dezvoltare personala-Oricine interesat de piata de idei filosofice contemporane-Cititorul pasionat de textele lui Alain de Botton Recenzii:””Minunat de originala si excentrica. Botton gaseste inspiratie in locuri in care altii nici nu s-ar gandi sa caute””. – Newsday O lectura agreabila… Intr-o proza clara si spirituala, Botton pune cateva din ideile filozofilor la lucru, folosindu-se de ele pentru a-si ajuta cititorii sa faca fata problemelor lor personale mundane… Stilul subtil ironic si abordarea eclectica vor aduce aduce un zambet pe buze multora dintre cititorii postmoderni””. – Publishers Weekly Despre autor: Romancier, eseist si jurnalist, Alain de Botton s-a nascut in Zrich, Elvetia in 1969, iar in prezent traieste in Londra. Cartile sale, considerate drept o „”filosofie a vietii de zi cu zi”” au devenit bestselleruri in 30 de tari. E…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.