Confess PDF

Coperta Carte Confess

Iti doresti sa citesti cartea Confess publicata de editura Epica? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Confess chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Confess

Si daca adevarul raneste mai mult decat tacerea?„Din cand in cand apare cate o carte care iti taie respiratia. Aceasta este una dintre ele.” — USA TODAY „Lasati-va sedusi de Confess, cufundati-va in aceasta carte legati la ochi, fara a fi citit nimic despre ea inainte.” — Women’s health „Hoover va va face inima sa va palpite cu aceasta poveste de dragoste care are ca tema a doua sansa… o poveste indrazneata si plina de senzualitate.” — Booklist ACUM SERIAL TV PRODUS DE AWESTRUCK IUBIREA ESTE SINGURUL ADEVAR Auburn Reed a pierdut tot ce avea mai de pret. Dar acum, in incercarea de a-si reface viata, stie exact ce are de facut si e pe deplin constienta ca nu-si poate permite nicio greseala. Cu toate acestea, nu se asteapta ca, atunci cand paseste intr-un atelier de arta din Dallas, in cautarea unui loc de munca, sa fie incredibil de atrasa de Owen Gentry, artistul misterios care detine atelierul. Auburn da frau liber sentimentelor sale, dar afla apoi ca Owen ascunde un secret teribil. Trecutul lui patat ameninta sa distruga tot ce Auburn iubeste mai mult, si de aceea trebuie sa-l indeparteze pe Owen din viata ei. Pentru a salva dragostea lor, Owen trebuie sa-si marturiseasca secretul. Dar, in acest caz, marturia lui poate avea consecinte mult mai grave decat insasi fapta. In stilul ei remarcabil si unic, Colleen Hoover ne poarta printr-o poveste emotionanta despre dragoste adevarata, familie si legaturi care nu pot fi nicicand destramate….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.