Confesiunile unui bancher toxic – Tuturor celor care inca mai au incredere in banca lor PDF

Coperta Carte Confesiunile unui bancher toxic - Tuturor celor care inca mai au incredere in banca lor

Iti doresti sa citesti cartea Confesiunile unui bancher toxic – Tuturor celor care inca mai au incredere in banca lor publicata de editura Publica? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Confesiunile unui bancher toxic – Tuturor celor care inca mai au incredere in banca lor chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Confesiunile unui bancher toxic – Tuturor celor care inca mai au incredere in banca lor

In premiera, un bancher marturiseste… Istoria secreta a crahului din septembrie 2008. Episoade necunoscute ale falimentului celebrei banci americane Lehman Brothers. Sunt dezvaluite numele actorilor implicati in aceasta tragicomedie. Cifrele, de asemenea. Niciodata nu s-a mers atat de departe in demistificarea meseriei de bancher. Avem in sfarsit descrierea informata si minutioasa a unei escrocherii dirijate din interior. Cartea de fata poate servi drept ghid de comportare oricui paseste pragul unei banci. Se spune ca un om avertizat face cat doi; atunci deviza „imprumutam doar bogatilor“, amar leitmotiv al cartii, poate fi recitita in favoarea celor care s-au imbogatit prin aceasta lectura. CRISTIAN SIMA, PRESEDINTE WBS…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.