Confesiunea unui nutritionist PDF

Coperta Carte Confesiunea unui nutritionist

Iti doresti sa citesti cartea Confesiunea unui nutritionist publicata de editura Curtea Veche? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Confesiunea unui nutritionist chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Confesiunea unui nutritionist

VALENTIN VASILE a urmat studii de biomecanica corporala la Federatia Romana de Culturism si Fitness, Scoala Nationala de Antrenori si ANEFS, dupa care s-a specializat in nutritie sportiva si nutritie pentru pierderea in greutate la Anatecor si la Scoala Nationala de Antrenori. Pentru ca si-a dorit sa incerce si sa stie din cat mai multe discipline sportive, in continuare a urmat cursuri si a acumulat certificari in cycling (Schwinn Cycling), body pump, antrenament functional (cursurile lui Matthew Griffin si ale Giovannei Ventura), khai-bo (profesor i-a fost chiar Troy Dureh, inventatorul conceptului), antrenamente metabolice (cursuri absolvite la Praga, sub indrumarea lui Julio Papi si a Giovannei Ventura), aqua gym (cu Peter Ambjorn) si adiverse cursuri de psihologie si coaching (Process Communication Model).A absolvit cursurile academiei americane ISSA (International Sports Sciences Academy), obtinand astfel certificarea internationala in nutritie pentru pierderea in greutate si nutritie sportiva, si a obtinut titlul de master trainer in bodybuilding si fitness la Scoala Nationala de Antrenori Romania. In 2010 a castigat titlul de antrenorul anului al World Class Health Academy Romania. In acest moment este coordonatorul proiectului Revvolution, un sistem holistic de remodelare corporala care functioneaza dupa un sistem conceput de Valentin Vasile, care imbina sportul, nutritia si psihonutritia, precum si alte instrumente ajutatoare in procesul de adoptare a unui stil de viata sanatos. Valentin Vasile este specialist in sport si nutritie sportiva, absolvent de studii de biomecanica si coaching. Profesionist reputat in domeniul fitnessului, studiaza de aproape doua decenii modul in care corpul uman poate fi remodelat fara ajutorul bisturiului, doar prin exercitii fizice si alimentatie. In indelungata sa cariera, a scris peste 100 de articole pe aceasta tema in publicatii de specialitate. Programul de sport si nutritie elaborat de Valentin Vasile a ajutat mii de oa…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.