Comunicarea eficienta cu copiii. Ed a V-a PDF

Coperta Carte Comunicarea eficienta cu copiii. Ed a V-a

Iti doresti sa citesti cartea Comunicarea eficienta cu copiii. Ed a V-a publicata de editura Curtea Veche? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Comunicarea eficienta cu copiii. Ed a V-a de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Comunicarea eficienta cu copiii. Ed a V-a

Comportamentul de la scoala al copilului este profund influentat de ceea ce se intampla acasa. Daca parintii nu formeaza o echipa cu profesorii in ceea ce priveste educatia copiilor, rezultatul nu va fi cel asteptat. Adele Faber si Elaine Mazlish, specialiste in comunicare si in educatia copiilor, propun metode inteligente si pline de umor, completate de o serie de sfaturi punctuale, de ilustratii amuzante, precum si de studii de caz din care se pot trage concluzii utile. Prin aplicarea acestor metode, parintii si profesorii ii pot ajuta pe copii sa faca fata celor mai diverse probleme care le afecteaza procesul de invatare. Totodata, vor intelege mai bine diferenta dintre cuvintele care starnesc conflicte si cele care construiesc un context pasnic, de cooperare. Daca va doriti un copil cu o imagine de sine pozitiva, abilitati puternice de comunicare, un simt dezvoltat al empatiei, cu un caracter puternic si stapan pe propriile emotii, aceasta este cartea de care aveti nevoie.””Daca esti profesor sau parinte, pur si simplu nu te vei descurca fara sa citesti aceasta carte.”” – The Washington Post…

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.