Comunica, influenteaza, convinge PDF

  Comunica, influenteaza, convinge - Andy Szekely

  Iti doresti sa citesti cartea Comunica, influenteaza, convinge scrisa de Andy Szekely? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Comunica, influenteaza, convinge chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3
  Vezi Cartea – Sursa 4
  In plus, daca vrei sa citesti cartea Comunica, influenteaza, convinge PDF chiar acum sau daca vrei sa o downloadezi, ti-am pregatit cateva capitole numai bune de rasfoit. Citeste-le si vezi daca aceasta carte ti se potriveste!

  Descrierera cartii Comunica, influenteaza, convinge

  Comunica, influenteaza, convinge. 120 de solutii de comunicare cu impact in vanzari, negocieri si leadership
   
  Aceasta carte iti va fi ghid, o calauza de drum lung, prin tainele psihologice si practice ale comunicarii umane. Tine acest ghid aproape. Vei gasi in el raspuns la aproape fiecare problema de comunicare profesionala (memoratorul Solutii-Probleme din anexa cartii sta marturie in acest sens). Foloseste cu grija si responsabilitate aceste unelte de schimbare personala si relationala. Te vor ajuta sa devii un om mai bun si sa iti accelerezi evolutia profesionala.

  Editia a doua a cartii de fata apare la 8 ani dupa prima editie, are un numar de pagini dublu, un bagaj de exemple net superior si o baza stiintifica mult mai ampla. Fiecare dintre cele 120 de solutii de comunicare a fost aleasa pe baza unui criteriu simplu: aplicabilitate imediata. 

   

  Partea I contine cele 6 „principii 1%” in influentare, care se aplica in primul rand la dialogurile tipice de vanzari, negocieri, delegare sau mentorat. Ele reprezinta de fapt convingeri ale maestrilor persuasiunii si stau la baza invatarii de abilitati practice de influentare.

   

  In partea a II-a, descoperi cele 6 abilitati pe care merita sa le exersezi iar si iar, daca vrei sa devii din ce in ce mai convingator. Cele 6 abilitati reprezinta obiceiuri de comunicare ce maresc puterea de convingere in afaceri, in relatiile sociale si in viata personala.

   

  Partea a III-a este despre momente cheie in influentare. Aceste momente cheie sunt descrise in detaliu astfel incat sa poti cunoaste si micile elemente de finete care aduc maximum de efect cu minimum de efort. Astfel, rezultatul obtinut va fi persuasiunea eleganta, adica acea forma de convingere in care toate lucrurile par sa functioneze natural si placut pentru toti partenerii implicati in dialog.

   

  Am obtinut feedback exceptional de la participanti, dupa ce am adaugat expertiza lui Andy Szekely in Storytelling si rezolvarea obiectiilor in trainingul nostru de vanzari pentru partenerii de business. – Achim Ludaescher, Sales Leader Technology Support&Services IBM

   

  Un moment definitoriu din cariera mea este certificarea ca trainer de persuasiune pentru business – un program bazat pe aceasta carte. In editia de fata, se adauga multe alte tehnici de influentare cu integritate. Recomand! – Calin lepure, CEO bizz.club

   

  Andy Szekely a fost unul dintre primii oameni de pe planeta carora m-am simtit confortabil sa le licentiez trainingul meu de persuasiune. De atunci el a devenit un star in Romania si a scris el insusi 20 de carti. – Kevin Hogan, International Public Speaker, autor al 24 de carti, printre care Psihologia Persuasiunii


  Andy se pricepe de minune sa ia o problema complexa si sa o transforme in ceva simplu si usor de inteles. – Neil Thubron, Professional speaker & Consultant, autorul cartii Da, poti!, castigator al cursei extreme Yukon Arctic Ultra in 2015

   

  Sprijinim initiative in educatie si domeniul dezvoltarii personale care aduc o abordare inovativa si pot avea un impact semnificativ. Cartea lui Andy Szekely se incadreaza perfect in aceasta categorie. – Echipa Autonom

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Comunica, influenteaza, convinge este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.