Comportament organizational. Teorii, exercitii si studii de caz PDF

Coperta Carte Comportament organizational. Teorii, exercitii si studii de caz

Iti doresti sa citesti cartea Comportament organizational. Teorii, exercitii si studii de caz publicata de editura Polirom? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Comportament organizational. Teorii, exercitii si studii de caz chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Comportament organizational. Teorii, exercitii si studii de caz

Lucrarea profesorului Marian Preda este un raspuns bine articulat la intrebarea: „Ce cunostinte teoretice si deprinderi sunt necesare si cum le utilizam pentru a avea rezultate pozitive in organizatii?“. Parcurgerea studiului si rezolvarea exercitiilor conduc la asimilarea notiunilor fundamentale pentru a intelege modalitatile in care comportamentul indivizilor, dinamica grupurilor, interactiunile dintre indivizi sau dintre indivizi si structurile organizationale produc performanta. Volumul este structurat simplu si eficient (elemente de teorie, intrebari, exercitii si studii de caz), dupa modelul manualelor americane….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.