Complex, arhetip, simbol in psihologia lui C.G. Jung PDF

Coperta Carte Complex, arhetip, simbol in psihologia lui C.G. Jung

Iti doresti sa citesti cartea Complex, arhetip, simbol in psihologia lui C.G. Jung publicata de editura Trei? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Complex, arhetip, simbol in psihologia lui C.G. Jung chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Complex, arhetip, simbol in psihologia lui C.G. Jung

Trei dintre termenii esentiali ai psihologiei analitice – complex, arhetip, simbol, abordati rapsodic de Jung in diferite studii si articole – sunt reluati intr-o maniera sistematica in cartea de fata. Fenomenologia complexului, deosebirea dintre conceptia lui Jung si Freud, precum si modul in care complexul se manifesta diferit in nevroza si psihoza fac obiectul primului capitol. Natura arhetipului, legatura arhetipului cu instinctul si structura cerebrala sunt tratate in cel de-al doilea capitol. Distinctia dintre simbol si semn, diferenta dintre Freud si Jung in tratarea lor, simbolurile individuale si cele arhetipale sunt aprofundate in capitolul dedicat simbolului. Dezvoltarile teoretice sunt aplicate in partea a doua a cartii la „visul despre animalul rau“ al unei fetite de opt ani, cu sublinierea implicatiilor lor pentru practica psihoterapeutica. Jolande Jacobi, psihoterapeut jungian, profesor la Institutul C. G. Jung din Zurich, a fost una dintre cele mai apropiate colaboratoare ale intemeietorului psihologiei analitice….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.