Competitia pentru viitor PDF

Coperta Carte Competitia pentru viitor

Iti doresti sa citesti cartea Competitia pentru viitor publicata de editura Meteor Press? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Competitia pentru viitor chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Competitia pentru viitor

Din volumul Competitia pentru viitor managerii afla cum pot schimba domeniile in care isi desfasoara activitatea. Gary Hamel si C. K. Prahalad arata cititorului ce trebuie sa faca firma lui in prezent pentru a putea ocupa maine o pozitie de frunte intre companiile concurente. Subliniind faptul ca secretul dobandirii intaietatii pe piata viitorului consta in formularea unui punct de vedere propriu cu privire la ocaziile de maine si in crearea capacitatilor care sa permita exploatarea lor, autorii dau o semnificatie cu totul noua atributelor „strategic“ si, implicit, „de succes“….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.