Compendiu de pediatrie pentru cadre medii. Nursing 0-18 ani PDF

Coperta Carte Compendiu de pediatrie pentru cadre medii. Nursing 0-18 ani

Iti doresti sa citesti cartea Compendiu de pediatrie pentru cadre medii. Nursing 0-18 ani publicata de editura ALL? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Compendiu de pediatrie pentru cadre medii. Nursing 0-18 ani chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Compendiu de pediatrie pentru cadre medii. Nursing 0-18 ani

Acest compendiu este dedicat tuturor celor care ingrijesc copii si persoane tinere. Suntem constienti ca, in ziua de azi, abordarea ingrijirii sanatatii copilului si a tanarului s-a modificat substantial. De aceea, ghidul este astfel conceput incat accesul la informatii sa fie rapid si concentrat, acoperind toate „scenariile“ clinice pe care le puteti intalni in practica de zi cu zi. Cuprinde informatii despre cresterea si dezvoltarea normala, ingrijirea copilului in familie, ingrijirea copilului in spital, asistarea copilului bolnav, sanatatea mintala, ingrijirea paliativa, urgente pediatrice, traumatisme minore, medicamente in ingrijirea pediatrica. Acest compendiu se adreseaza, in special, asistentelor medicale, dar si studentilor in medicina si psihologie, precum si medicilor implicati in ingrijirea copilului si a tanarului….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.