Comoara din insula. Clasicii literaturii in benzi desenate PDF

Coperta Carte Comoara din insula. Clasicii literaturii in benzi desenate

Iti doresti sa citesti cartea Comoara din insula. Clasicii literaturii in benzi desenate publicata de editura Litera? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Comoara din insula. Clasicii literaturii in benzi desenate chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Comoara din insula. Clasicii literaturii in benzi desenate

ntalnirea cu Bill Bones, fostul secund de pe corabia capitanului Flint, i ofera tanarului Jim ocazia descoperirii unei harti a insulei unde se afla ascunsa comoara temutului pirat. Urmeaza o expeditie plina de aventuri si o cursa nebuneasca de cautare a locului comorii, n care Jim si complicii sai au de nfruntat un echipaj de pirati periculosi, manati de acelasi scop… Urmareste indiciile hartii alaturi de ei!Colectia Clasicii literaturii n benzi desenate a fost gandita special pentru a nlesni o lectura lejera si motivanta a romanelor clasice. Ilustratia realizata ntr-o maniera moderna, atractiva si adaptarea fidela textului original starnesc interesul fata de marea literatura, iar dosarul literar de la final contribuie la ntelegerea valorii ei perene. Un instrument util pentru elevi, o experienta inedita pentru pasionatii de lectura!Descopera literatura clasica n imagini! Un proiect didactic dedicat lecturii…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.