Comoara de la capatul curcubeului PDF

  Coperta Carte Comoara de la capatul curcubeului

  Iti doresti sa citesti cartea Comoara de la capatul curcubeului scrisa de Walko si publicata de editura DPH? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Comoara de la capatul curcubeului chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Comoara de la capatul curcubeului

  La capatul fiecarui curcubeu este ingropat un cufar plin cu aur! Asta citeste Iepurila din Cartea veche, in timp ce UrSoc il asculta fascinat. Afara ploua torential. – Asta nu cumva e un curcubeu, care tocmai se arcuieste pe cer? Intreaba UrSoc. Iar capatul nu se afla exact pe Insula Socului? Cu sufletul la gura, cei doi prieteni nimeresc in mijlocul unei noi aventuri palpitante, ca la final sa descopere o comoara cu totul si cu totul neobisnuita……

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Comoara de la capatul curcubeului este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.