Colonelul Elf PDF

  Coperta Carte Colonelul Elf

  Iti doresti sa citesti cartea Colonelul Elf scrisa de Valentin Iacob si publicata de editura Tracus Arte? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Colonelul Elf chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Colonelul Elf

  …Poezia lui Valentin Iacob are o fosforescenta al carei secret nu-l cunoaste nimeni. Poetul e pe jumatate elitist. Absolut neasteptat, cealalta jumatate este, in poemele sale conspirative, de o licentiozitate a limbajului care-i imbujoreaza si pe carutasi. Uneori, pe langa Valentin Iacob, ermeticul Ion Barbu pare un poet prea neted, bun doar pentru a fi scandat de galeriile de fotbal. Alteori, Valentin Iacob lasa impresia ca scrie direct pentru extraterestri. Rezumand, Valentin Iacob are doua mari calitati. Scrie stralucitor poezie. Si este prietenul meu. (Daniel Banulescu)…

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Colonelul Elf este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.