Codul vindecarii. 6 minute pentru vindecarea problemelor de sanatate, succes sau relationale PDF

Coperta Carte Codul vindecarii. 6 minute pentru vindecarea problemelor de sanatate, succes sau relationale

Iti doresti sa citesti cartea Codul vindecarii. 6 minute pentru vindecarea problemelor de sanatate, succes sau relationale publicata de editura Lifestyle Publishing? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Codul vindecarii. 6 minute pentru vindecarea problemelor de sanatate, succes sau relationale chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Codul vindecarii. 6 minute pentru vindecarea problemelor de sanatate, succes sau relationale

Codul vindecarii este echipamentul vostru pentru viata: folositi-l!In 2001, Alexander Loyd a descoperit cum sa activeze functia fizica incorporata in organism care poate inlatura, in proportie de pana la 95%, sursa tuturor bolilor si starilor de rau. in acest caz, sistemul neuro-imunitar isi poate indeplini misiunea de a vindeca orice rau din organism. Descoperirile dr. Loyd au fost validate prin teste si marturii ale oamenilor din intreaga lume, care au folosit sistemul Codul vindecarii pentru a corecta, practic, orice problema fizica, emotionala sau relationala, dar si pentru a avea succes deosebit in cariera. Testele doctorului Alexander Loyd au aratat ca exista un „cod universal al vindecarii”” care poate ajuta la vindecarea celor mai multe probleme pentru cei mai multi oameni. cartea cuprinde si:• Cele sapte secrete ale vietii, sanatatii si prosperitatii;• Tehnica de 10 secunde a Impactului imediat pentru dezamorsarea stresului zilnic;• Detectorul de probleme sufletesti, singurul test care identifica problemele de baza printr-un raport personalizat si succint.””Am folosit aproape toate tehnologiile moderne, protocoale de tratament, tehnici, sisteme, filozofii si modalitati de vindecare atat din medicina alopata, cat si din cea alternativa, dar, daca ar fi sa aleg doar una, aceasta ar fi lucrarea dr. Loyd. Nu cunosc niciun alt proces care sa fie atat de elegant in simplitatea lui, atat de usor de invatat, de profund eficient si, mai ales, etern. Cea mai buna recomandare pe care o pot face este sa spun ca il folosesc eu insumi, il folosesc pentru familia si pacientii mei.””Merril Ken Galera, medic, director medical la Galera Center””Aproape ca trebuie sa treci printr-un proces ca acela din Codul vindecarii pentru a-ti schimba convingerile gresite care te impiedica sa ai viata si sanatatea pe care ti le doresti.””Dr. Bruce Lipton, fost cercetator in domeniul biologiei celulei la Stanford si autor al bestsellerului Biology of Belief ALEXANDER LOYD, detine doctorate in psih…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.