Codul lui Alexandru PDF

Coperta Carte Codul lui Alexandru

Iti doresti sa citesti cartea Codul lui Alexandru publicata de editura RAO? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Codul lui Alexandru de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Codul lui Alexandru

Cel mai misterios razboinic din istorie. Mormantul sau legendar, o minune a lumii antice, parea disparut pentru totdeauna. Dar o echipa de muncitori a deschis intrarea intr-o catacomba din Alexandria, declansand astfel o cursa pe viata si pe moarte pentru dobandirea celei mai mari comori a tuturor timpurilor. Daniel Knox este un egiptolog cazut in dizgratie, pe care fascinatia pentru Alexandru cel Mare si mormantul acestuia l-ar putea costa viata. Deja fugind ca sa scape de razbunarea unui armator grosolan pentru care lucrase ca scafandru si cu care avusese un conflict, castigarea acestei curse ar putea fi sansa lui de a ramane in viata. Oricum exista si alte persoane pe urma comorii, iar acestea nu s-ar da in laturi de nimic pentru a si-o adjudeca……

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.