Codul civil adnotat cu doctrina si jurisprudenta. Vol. I. Art. 1-952 PDF

  Coperta Carte Codul civil adnotat cu doctrina si jurisprudenta. Vol. I. Art. 1-952

  Iti doresti sa citesti cartea Codul civil adnotat cu doctrina si jurisprudenta. Vol. I. Art. 1-952 scrisa de Viorel Terzea si publicata de editura Universul Juridic? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Codul civil adnotat cu doctrina si jurisprudenta. Vol. I. Art. 1-952 chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Codul civil adnotat cu doctrina si jurisprudenta. Vol. I. Art. 1-952

  Lucrarea Codul civil adnotat cu doctrina si jurisprudenta, conceputa in trei volume, isi propune sa contribuie la o cunoastere aprofundata si la o aplicare unitara a dispozitiilor Codului civil. Prezentul volum s-a realizat prin valorificarea unei ample jurisprudente (atat a jurisprudentei nationale, cat si a Curtii Europene a Drepturilor Omului si a Curtii de Justitie a Uniunii Europene), avand rolul de a asigura o explicitare a normelor legale. Prezenta lucrare cuprinde o selectie riguroasa a celor mai relevante solutii jurisprudentiale menite a sublinia tendintele de interpretare a dispozitiilor actualului Cod civil, fiind prezentate inclusiv hotarari judecatoresti recente. Totodata, lucrarea cuprinde numeroase extrase din doctrina de specialitate prin care se propun anumite modalitati de interpretare si de aplicare a dispozitiilor actualului Cod civil….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Codul civil adnotat cu doctrina si jurisprudenta. Vol. I. Art. 1-952 este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.