Clopotul de sticla (Top 10+) PDF

  Coperta Carte Clopotul de sticla (Top 10+)

  Iti doresti sa citesti cartea Clopotul de sticla (Top 10+) scrisa de Sylvia Plath si publicata de editura Polirom? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Clopotul de sticla (Top 10+) chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Clopotul de sticla (Top 10+)

  Un roman ce a reprezentat pentru tinerii anilor ’70 ceea ce era De veghe in lanul de secara pentru tinerii zbuciumatilor ani ’50. „ Clopotul de sticla , unicul roman al marii poete Sylvia Plath , a devenit pentru tinerii din anii ’70 ceea ce era De veghe in lanul de secara  pentru tinerii din anii ’50 – cartea arhetipala care oglindeste propria lor experienta, indiferent cat de distorsionata e imaginea reflectata in oglinda.“  – Marjorie G. Perloff „ Clopotul de sticla  prezinta un eveniment crucial al maturitatii eroinei incercarea de a se sinucide si salvarea ei accidentala , dezvaluind motivele acestei tentative de a se autoanihila: moartea tatalui ei.“  – Ted Hughes…

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Clopotul de sticla (Top 10+) este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.