Clonarea umana: un soc al viitorului PDF

Coperta Carte Clonarea umana: un soc al viitorului

Iti doresti sa citesti cartea Clonarea umana: un soc al viitorului publicata de editura Orizonturi? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Clonarea umana: un soc al viitorului chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Clonarea umana: un soc al viitorului

Nu cu mult timp in urma, clona ovina Dolly era pe prima pagina a ziarelor de pe intregul mapamond, iar recent, Parlamentul Britanic a legiferat clonarea umana. Cat de multe stim despre aceasta descoperire uluitoare, care a revolutionat conceptele clasice ale evolutiei umane ? Care sunt consecintele ei, pe termen scurt, dar mai ales pe termen lung ?Cartea de fata raspunde la aceste intrebari, descriind o uimitoare si totusi extrem de reala lume noua, in care, prin selectia materialului genetic, vor fi eradicate boli, tare fizice, deficite de comportament, va fi ameliorat coeficientul de inteligenta, ba chiar va fi posibila orientarea spre o anumita profesie a copiilor, inainte ca acestia sa se fi nascut. Nu poate fi ignorata, insa, nici cealalta fata a medaliei: accesibilitatea selectiva a oamenilor la avantajele acestei descoperiri, conditionata de considerente materiale. Astfel, populatia va ajunge sa fie impartita in doua categorii: clasa Gen Rich, patricienii, in care parintii pot programa profilul fizic, psihic si intelectual al copiilor inca inainte de a-i concepe, si clasa Naturali, plebeii, ale caror posibilitati materiale nu le vor permite, lor si urmasilor, decat o existenta de servitori ai celor dintii. Prin clonare, ritmul evolutiei filogenetice a omului va deveni extrem de alert si nu este exclus ca, in viitorul apropiat, sa asistam la aparitia a doua specii umane, complet diferite, derivate din cea actuala. Chiar daca unii dintre noi nu doresc acest lucru, opunindu-i-se cu inversunare, este sigur ca aceasta minunata si, in acelasi timp, infricosatoare descoperire va avea un puternic impact asupra destinului omenirii….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.