Clepsidra de aer. Vasile Burlui in viziunea criticii literare PDF

  Clepsidra de aer. Vasile Burlui in viziunea criticii literare - Paul Gorban

  Iti doresti sa citesti cartea Clepsidra de aer. Vasile Burlui in viziunea criticii literare scrisa de Paul Gorban? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Clepsidra de aer. Vasile Burlui in viziunea criticii literare chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3
  Vezi Cartea – Sursa 4
  In plus, daca vrei sa citesti cartea Clepsidra de aer. Vasile Burlui in viziunea criticii literare PDF chiar acum sau daca vrei sa o downloadezi, ti-am pregatit cateva capitole numai bune de rasfoit. Citeste-le si vezi daca aceasta carte ti se potriveste!

  Descrierera cartii Clepsidra de aer. Vasile Burlui in viziunea criticii literare

  Vasile Burlui s-a nascut la 18 februarie 1943, Suceveni, judetul Galati si este stabilit la Iasi. Este medic stomatolog, profesor universitar si poet. A absolvit Facultatea de Stomatologie a Institutului Medico-Farmaceutic Iasi in anul 1967. Obtine titlul de Doctor in Medicina in anul 1976. Din 1971, desfasoara diferite activitati in domeniul medicinii stomatologice, aducand contributii de referinta in domeniul cercetarii academice si universitare.

  Pe langa cele peste 500 lucrari stiintifice, Vasile Burlui a publicat si carti de poezie, despre care Ioan Holban, Nichita Danilov, Adi Cristi, Iulian Popescu, Paul Gorban si altii au scris in presa literara. Dintre cartile publicate de poet amintim: Philemon si Baucis, Concert melancolic, De anima, Pianissimo, Inger rastignit, Rendez-vous sideral, Rendez- vous sideral, Interogatiile lui Asur, Solilocvii, Via Dolorosa, Concert Brandenburgic, Concerto brandebourgeios, Campiile Okavango, Mesaj catre Criton, Galacticele, Poemele orasului, Sfidarea timpului.

  Este presedintele Universitatii „Apollonia” din Iasi, membru al Academiei Oamenilor de Stiinta din Romania, membru titular al Academiei de Stiinte Medicale din Romania. Din 2014, devine membru al Uniunii Scriitorilor din Romania, filiala Iasi….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Clepsidra de aer. Vasile Burlui in viziunea criticii literare este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.