Civilizatii stravechi pierdute PDF

  Coperta Carte Civilizatii stravechi pierdute

  Iti doresti sa citesti cartea Civilizatii stravechi pierdute scrisa de Teodosie Paraschiv si publicata de editura Meridiane? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Civilizatii stravechi pierdute chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Civilizatii stravechi pierdute

  Cat de vechi sunt aceste civilizatii? De unde vin? Cat de avansate au fost din punct de vedere tehnologic si spiritual? De ce au disparut? De ce toate insemnarile privind existenta acestor civilizatii nu mai exista? De ce regii din vechine pretindeau ca sunt semizei, urmasi ai zeilor? Cine sunt zeii? De unde au venit? Si daca au existat, acum unde sunt? Care este adevarata istorie a lumii? Pe parcursul acestei carti veti afla ca au existat civilizatii stravechi, vechi de zeci de mii de ani sau chiar mai mult, astazi pierdute si sterse din istorie. Aceste civilizatii au detinut tehnologii extrem de avansate, poate chiar mai avansate decat cele de astazi, dar sub alta forma, poate una mai spirituala. De ce am scris aceasta carte? Pentru ca mi se pare ca traim in lumi paralele. Refuzam sa privim lumea ca un intreg….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Civilizatii stravechi pierdute este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.