Civilizatia bizantina – 330-1453 PDF

  Coperta Carte Civilizatia bizantina - 330-1453

  Iti doresti sa citesti cartea Civilizatia bizantina – 330-1453 scrisa de Steven Runciman si publicata de editura Basilica? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Civilizatia bizantina – 330-1453 chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Civilizatia bizantina – 330-1453

  „Scopul acestei opere este de a oferi o imagine de ansamblu a civilizatiei Imperiului Roman pe parcursul perioadei in care Constantinopolul a fost capitala sa, o civilizatie greco-romana orientalizata ce nu poate fi desemnata cu o expresie mai potrivita decat civilizatie bizantina” , scrie autorul in scurta sa prefata. „In rastimpul acestor unsprezece secole s-au produs numeroase schimbari si transformari. Cu toate acestea, am ales sa ma concentrez mai cu seama asupra trasaturilor ce au caracterizat istoria Bizantului pe parcursul intregii sale existente” , adauga el. Pregatirea intelectuala exceptionala, dar mai ales sarmul prin care expune informatiile il fac pe Steven Runciman unul dintre cei mai reputati istorici ai perioadei sale, iar opera sa ramane normativa la mai bine de jumatate de secol de la aparitie….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Civilizatia bizantina – 330-1453 este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.