Ciuta PDF

Coperta Carte Ciuta

Iti doresti sa citesti cartea Ciuta publicata de editura Hoffman? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Ciuta de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Ciuta

Publicata mai intai fragmentar in „”Gandirea”” (an I, nr. 6, 15 iulie 1921, p. 166); tiparita, trei ani mai tarziu, in volum la Editura Librariei Universala Alcalay & Co. In 1922 piesa este acceptata si premiata de Comitetul de lectura al Teatrului National din Bucuresti si obtine premiul Asociatiei Criticilor Dramatici. Premiera are loc in seara zilei de 13 septembrie 1922, „”nu numai in concertul de elogii ale presei cotidiene””, dar si „”la adapostul unei remarcabile favori publice””, cum noteaza Eugen Lovinescu, bucurandu-se de „”o primire deosebit de calda”” (Liviu Rebreanu). Reprezentata, cu un succes asemanator, la lasi (1922) si Cluj (1923), Ciuta ii aduce autorului, in 1923, „”Marele premiu Caragiale””….

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.