Cititoarea in dantela PDF

Coperta Carte Cititoarea in dantela

Iti doresti sa citesti cartea Cititoarea in dantela publicata de editura Polirom? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Cititoarea in dantela chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Cititoarea in dantela

Cititoarea in dantela ne poarta in lumea misterioasa a uneia dintre cele mai vechi familii din orasul Salem, in care ecourile vanatorii de vrajitoare din secolul al XVII-lea par sa nu se fi stins complet. Naratoarea este Towner/Sophya, care, ca si celelalte femei din familia Whitney, are darul cititului in dantela. Disparitia matusii Eva o readuce pe Towner in Salem si o sileste sa se confrunte cu umbrele unui trecut pe care ar fi preferat sa-l uite: moartea surorii sale gemene, prezenta malefica si distructiva a unchiului ei, Cal Boynton, ca si propria poveste, care, la randul ei, are foarte multe aspecte ramase inca in umbra. De fapt, ambiguitatea este cuvantul-cheie al romanului si ceea ce tine cititorul cu sufletul la gura pana la final. Va reusi oare Towner sa faca lumina asupra misterului vietii sale? Va afla adevarul despre sora ei si despre restul familiei?…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.