Circul Bambini PDF

Coperta Carte Circul Bambini

Iti doresti sa citesti cartea Circul Bambini publicata de editura Litera? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Circul Bambini chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Circul Bambini

Domnul Mario si marele circ Bambini au colindat pana acum lumea intreaga. Noii lui prieteni, Muriel si Axel, vor descoperi, ascultandu-i istorisirile fabuloase, minunata lume a circului. Cititi si voi despre aventurile exotice si amuzante ale celor care lucreaza la circ: Betty, micuta calareata si strutul ei Gertrude, maimuta care merge pe bicicleta, morsa care a evadat la Venetia, Oscar, dresorul cantaret, cangurul boxer si multi altii. Pe unii dintre ei poate ii veti intalni la urmatoarea trecere a circului prin oras……

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.