Circuite electrice in casa si in imprejurimi PDF

Coperta Carte Circuite electrice in casa si in imprejurimi

Iti doresti sa citesti cartea Circuite electrice in casa si in imprejurimi publicata de editura Mast? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Circuite electrice in casa si in imprejurimi de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Circuite electrice in casa si in imprejurimi

Cartea contine 296 pagini ilustrate color in format 200 x 270 mm. Sub denumirea generica Circuite electrice in casa si imprejurimi se ascunde o serie impresionanta de lucrari de cablare necesare atat in interiorul locuintelor si a anexelor gospodaresti cat si in spatiile de plimbare, mai generoase sau mai restranse, menite sa ne aduca liniste in putinele clipe de ragaz pe care ni le mai poate oferi tumultul in continua crestere de intensitate al zilelor pe care le traim. Alaturi de circuitele clasice, pornind de la montarea tabloului principal si, apoi, a coloanelor principale care vor alimenta prizele si corpurile de iluminat se adauga gama bogata a noilor dotari electrocasnice ce se fac din ce in ce ma I prezente in locuintele noi dar nu numai. Racordarea la reteaua de electricitate a multor tipuri de electrocasnice: uscatoare, spalatoare de vase, supraincalzitoare de apa, masini frigorifice, hote de bucatarie si ventilator pentru intreg imobilul, incalzire prin radiatie, incalzire prin podea, detectoare de fum, senzori de miscare cu alarma, sonerii interfoane, contoare de timp, termostate, antene, telecomenzi, iluminatul exterior la tensiune scazuta, iluminat piscine si SPA, automatizarea intregii locuinte, protectie la descarcari electrice etc. Pentru montarea tuturor acestor consumatori va sunt oferite schemele de legaturi, dimensionarea cablurilor, materialele cele mai indicate. Toate insotite cu exemplificari foto-color, facute pas cu pas….

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.