Cinci saptamani in balon PDF

Coperta Carte Cinci saptamani in balon

Iti doresti sa citesti cartea Cinci saptamani in balon publicata de editura Gramar? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Cinci saptamani in balon chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Cinci saptamani in balon

Cinci saptamani in balon ofera cititorilor o viziune extraordinara asupra Africii, care, la vremea aparitiei cartii, nu era cunoscuta europenilor. Omul de stiinta Samuel Ferguson pune la cale o calatorie de cinci saptamani pe continentul african, pentru a descoperi izvoarele Nilului. In acest periplu il insotesc vanatorul Richard „Dick“ Kennedy si servitorul Joe. Calatoria in balonul cu aer cald, umplut cu hidrogen, incepe in Zanzibar, cei trei strabatand apoi Lacul Victoria, Lacul Chad, Agadez, Timbuktu, Djenne si St. Louis si indreptandu-se spre Senegal, pe coasta de vest a Africii. Fascinanta incursiune in continentul necunoscut nu este lipsita de aventuri primejdioase, ce ameninta succesul expeditiei si chiar viata celor trei temerari…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.