Cifrele nu mint. 71 de povesti care ne ajuta sa intelegem lumea moderna PDF

  Coperta Carte Cifrele nu mint. 71 de povesti care ne ajuta sa intelegem lumea moderna

  Iti doresti sa citesti cartea Cifrele nu mint. 71 de povesti care ne ajuta sa intelegem lumea moderna scrisa de Vaclav Smil si publicata de editura Trei? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Cifrele nu mint. 71 de povesti care ne ajuta sa intelegem lumea moderna chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Cifrele nu mint. 71 de povesti care ne ajuta sa intelegem lumea moderna

  Cat de periculos e sa zbori? Care este greutatea cumulata a tuturor vacilor din lume? Si ce ii face pe oameni fericiti? In Cifrele nu mint, profesorul Vaclav Smil ne poarta intr-o aventura a cunoasterii, incepand cu natiunile si locuitorii Pamantului, trecand prin hrana si combustibilul din care isi iau energie si pana la mijloacele de transport si inventiile din lumea moderna – fara sa neglijeze impactul pe care il au toate acestea asupra planetei. Smil foloseste statistici surprinzatoare si grafice revelatoare pentru a pune sub semnul intrebarii prejudecatile pe care le avem. El isi propune sa ne demonstreze importanta datelor, fiindca, in definitiv, poate ca cifrele nu mint, dar ce adevar transmit ele?…

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Cifrele nu mint. 71 de povesti care ne ajuta sa intelegem lumea moderna este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.