CIA. O istorie secreta PDF

  Coperta Carte CIA. O istorie secreta

  Iti doresti sa citesti cartea CIA. O istorie secreta scrisa de Tim Weiner si publicata de editura Litera? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea CIA. O istorie secreta chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii CIA. O istorie secreta

  Inca de la infiintare, serviciile secrete americane au fost invaluite intr-o aura de mister. In spatele imaginii de superputere se ascund insa nenumarate esecuri. Cum se face ca, in ultimii 60 de ani, CIA a reusit sa-si pastreze reputatia extraordinara, in ciuda unor gafe de proportii? Intr-o lucrare bazata pe mai bine de 50 000 de documente, in mare parte din arhivele CIA, si pe sute de interviuri cu agenti in rezerva si fosti directori ai Agentiei, Tim Weiner isi propune sa dezvaluie motivele care au stat la baza esecurilor monumentale cu care s-a confruntat CIA de-a lungul timpului. Veti afla de ce 11 presedinti si trei generatii de ofiteri au fost incapabili sa inteleaga lumea si cum au periclitat nenumaratele gafe majore securitatea nationala a Statelor Unite. „Weiner expune o istorie a mitei: coercitia si forta bruta… o poveste fascinanta a tranzactiilor murdare.” – The Guardian „Aceasta carte ar trebui citita de toti cei care vor sa evite o a treia catastrofa internationala.”- International Herald Tribune „Este o carte fascinanta. O poveste captivanta, dar si un semnal de alarma. America trebuie sa-si dezvolte capacitatea – si vointa – de a cunoaste si de a raspunde eficient informatiilor despre lume.” – Walter Isaacson…

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca CIA. O istorie secreta este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.