Christos si Ucenicii. Destinul unei comunitati interioare PDF

Coperta Carte Christos si Ucenicii. Destinul unei comunitati interioare

Iti doresti sa citesti cartea Christos si Ucenicii. Destinul unei comunitati interioare publicata de editura Univers Enciclopedic Gold? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Christos si Ucenicii. Destinul unei comunitati interioare chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Christos si Ucenicii. Destinul unei comunitati interioare

Aceasta carte a aparut la editura Univers Enciclopedic Gold, in colectia Initieri. In conferintele sale, Rudolf Steiner a deschis noi perspective care ne ajuta sa intelegem ce s-a intamplat intre Christos si ucenicii sai. Aceasta carte isi propune o trecere in revista si, totodata, o clarificare a acestor perspective. Desi toate teoriile lui Rudolf Steiner au fost publicate, ele sunt raspandite in conferintele sale si raman necunoscute celor neinitiati in christologia antroposofica. Tinand seama de provocarile catre constienta din epoca moderna ? – Printre care cele legate de crestinism si Evenimentul Christos insusi ? – Devine foarte important sa prezentam rezultatele pozitive si deseori clarificatoare ale studiilor lui Rudolf Steiner. Ca si alte lucrari ale lui Peter Selg, Christos si Ucenicii este o carte care pregateste mintea cititorului pentru a naviga printre nenumaratele relatari (si denaturari) ale invataturilor lui Rudolf Steiner….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.